AhaBingo

Info om AhaBingo

AhaBingo

  • BETYG: 5 av 5
  • PENGAR: 50kr
  • SKATTEFRIA VINSTER: Ja
  • INBYGGDA MINISPEL: Ja
  • RELOADBONUS: Ja, varje gång!
  • Spela hos AhaBingo

Spelarbonus

Första gången du sätter in pengar på ditt spelkonto får du en bonus av ahaBingo. Sätt in minst 100 kronor och få 100 kronor att spela för, bonusen kommer automatiskt in på ditt spelarkonto när du har spelat bingo för 100 kronor. Du får också 50kr när du registrerar dig!

Bingospel hos Ahabingo

Ahabingo har 3 sorters bingo med spännande jackpottar.

Klassisk bingo

I klassisk bingo gäller det att få 5 nummer i rad, horisontellt, vertikalt eller diagonalt. Den som först får 5 träffar i rad får bingo och vinner potten. I klassisk bingo består bingobrickan utav 25 nummer.

Mönsterbingo

I mönsterbingo gäller det att få alla nummer i det mönster som visas i brickan. Brickan är densamma som används i klassisk bingo, med 25 nummer. Den som först får träff på alla siffror i mönstret får bingo och vinner hela potten.

Variantbingo

I variantbingo tar inte spelet slut när någon får bingo. Istället går man till en andra omgång där det gäller att få två horisontella rader. Sedan fortsätter dragningarna och det gäller att i tur och ordning få tre och fyra horisontella rader. I sista dragningen är det full bricka som gäller.

Jackpott

En jackpott är en extravinst, som du kan vinna om du får bingo inom ett visst antal bollar. Hur stor jackpotten är och hur många bollar man har på sig att vinna varierar från spel till spel.

Startjackpotten är följande i våra nuvarande rum:
Klassikern: 500 SEK
Maxitrippel: 1000 SEK
Maxitrio (NO): 1000 NOK
Supervarianten: 40 000 SEK
M som i Maria: 2500 SEK
Lustiga-Rummet: 3000 SEK

Populära bingorum

Ahabingo populära bingorum kändisar

Återkommande bingospel

LunchlådanVarje dag mellan kl. 12.00-13.00. Alla spelare som vinner på Rad 1 får välja bland 8 ”Lunchlådor” som innehåller olika priser.
VIP-timmenVarje kväll mellan kl. 18.30-19.30. För varje radvinst du vinner under VIP-timmen får du 200 VIP-poäng som du kan handla för i ahaShoppen.
SkattjaktenVarje kväll kl. 19.30. Skattjakten spelas i tre spel och den stora skatten är gömd under en av raderna.

Sidospel hos Aha

Det finns det fyra nya sidospel tillgängliga på AhaBingo. Princess Fortune, Three Hombres, Jungle Fruits och Benny The Panda heter dom nya ”banditerna”. Sidospelen finns tillgängliga i alla bingorum och även på mobilen.

Sidospelen fungerar som en vanlig enarmad bandit. Du väljer insats och snurrar. I sidospel kan du endast spela för uttagbara pengar och inte bonuspengar. För att se hur mycket riktiga pengar och bonuspengar du har håller du bara muspekaren över ditt saldo så dyker informationen upp.

Sidospel räknas inte som bonusgrundande köp. Dvs om du gjort en insättning och behöver spela för 50kr för att få bonusen måste detta göras på bingo.

Kundservice

Få hjälp av kundservice via mail, telefon eller chatt.

Supportmail: kundservice@ahabingo.com
Servicetelefonen: söndag – torsdag 10:00-22:00, fredag och lördag 10:00-24:00 – 0774100040
Livechatten är öppen är söndag – torsdag 10:00-22:00, fredag och lördag 10:00-24:00.

Utbetalning av pengar
För att säkerställa att inga pengar betalas ut till fel person, behandlas alla banköverföringar manuellt.

Hämta din bonus hos Aha!
Datum
Av
AhaBingo
Betyg
51star1star1star1star1star