NetEnt

Aloha Video Slots

Med vacker grafik som ger sommarkänsla med soldränkta stränder och eldiga vulkaner i Hawaii, är Aloha den första NetEnt spel som presenterar sin unika “cluster pays”, som ger spelarna chansen att öka sina utbetalningar genom att växa storleken på deras kluster för att vinna symboler.

Ett spel med Hawaii-tema som kommer att få dig att koppla av i hemmets lugna vrå och surfa över Hawaiis vågor i denna spännande nya kasinoslot. Men bli inte alltför avslappnad eftersom det finns en vulkan i fjärran som kan bryta ut när som helst!

Bonusrundor
Cluster Pays aktiveras varje gång du snurrar fram en vinnande grupp av symboler. När du gör det kommer dessa frysa på plats och du kommer att belönas med ett nytt snurr. Om du under detta omsnurr får mer av samma symboler som klustret kommer även de att hållas på plats och du kommer att få ytterligare ett omsnurr. Du kan förvänta dig fler omsnurr tills inga fler symboler kan läggas till.

Free Spins: Free Spins utlöses när du får gratissnurr-symboler i specifika sekvenser på hjulen. Antalet free spins beror på hur många free spins-symboler som har dykt upp på hjulen.

Provspela Aloha


Post Comment