NetEnt

Aloha! Cluster Pays Slot

Med vacker grafik som ger sommarkänsla med soldränkta stränder och eldiga vulkaner i Hawaii, är Aloha den första NetEnt spel som presenterar sin unika ”cluster pays”, som ger spelarna chansen att öka sina utbetalningar genom att växa storleken på deras kluster för att vinna symboler. Ett spel med Hawaii-tema som kommer att få dig att koppla av i hemmets lugna vrå och surfa över Hawaiis vågor i denna spännande nya kasinoslot. Men bli inte alltför avslappnad eftersom det finns en vulkan i fjärran som kan bryta ut när som helst!

Utseende och symboler

I denna slot har det inte sparats på krutet vad gäller att skapa en färgstark slot som är spännande att spela, så mycket är säkert! De glada färgerna gör att man blir väldigt glad och det är perfekt att spela denna slot i höstrusket!

Att grafik och ljud är av toppkvalitet förvånar väl knappast någon, för när NetEnt är framme med sina magiska fingrar så blir det ju bara ständigt superbt! Passa på att käka lite ananas medan du spelar så att det blir den rätta känslan och drick en klunk kokosvatten också när du ändå är i farten!

Spelfunktioner

Denna slot är uppbyggd med 6 hjul och 5 rader och då det vanligtvis är ett upplägg med 5 hjul och 3 rader så innebär detta att vi betydligt fler symboler på skärmen när vi spelar! Det är inte bara trevligt på grund av att det är snyggt, utan det är också trevligt för att det ger bättre vinstchanser. Man vinner med ”kluster” istället för att vinna från vänster till höger och det är 9 av samma symbol som ska hänga ihop i ett ”kluster”, alltså typ en klase.

Man kan satsa mellan 1 krona upp till 2000 kronor och maxvinsten ligger på 2 miljoner kronor. Detta är en rejält stor vinst om man betänker att detta är en slot som saknar progressiv jackpott.

Freespins och Sticky Win Re-Spins

Att ta sig till freespinsläget är såklart drömmen, eftersom det innebär ett flertal nya möjligheter att vinna stort som man får helt gratis inuti spelet. Det är lätt att känna igen symbolen för freespins i Aloha! Cluster Pays, eftersom den kommer i form av en symbol där det står ”Free Spins”, så det är ju knappast öppet för diskussion! Det krävs minst 3 av denna symbol på skärmen för att dra igång freespins och det kan aktiveras nya freespins under freespinsläget, så det är bara att hoppas på det!

Om det är på det viset att man får en vinnande cluster-kombination som består av frukter så försvinner denna frukt från spelplanen för att istället lämna plats för fler mask-symboler. Då det är så att masken ger högre utbetalning så är det en mycket förmånlig funktion!

Sticky Win Re-Spins är ett läge som vissa av symbolerna kan aktivera och dessa symboler stannar på sin plats på hjulen, medan de andra symbolerna blir utbytta. Denna process fortgår fram till dess att du inte har några sammanhängande ”kluster” på skärmen.

Fakta om Aloha! Cluster Pays

 • Spelutvecklare: NetEnt
 • Lansering: mars 2016
 • Hjul / Rader / Vinstlinjer: 6 / 5 / 10
 • Myntens värde: 10 öre – 10 kronor
 • Lägsta insats: €0.10
 • Högsta insats: €200
 • Freespins: Ja
 • Bonusspel: Ja
 • Progressiv jackpott: Nej
 • Högsta vinst: 2 miljoner kronor
 • RTP: 96.42%

Slutord

Att denna slot lovordas i så hög grad som den gör är inte konstigt, för här har vi verkligen en riktigt läcker liten slot! Vi gillar allt med den och vi är ganska säkra på att även ni kommer att göra det!

Provspela Aloha


Post Comment