BellaBingo

Info om BellaBingo

Bella Bingo

  • BETYG: 5 av 5
  • GRATIS PENGAR: 100kr
  • INBYGGDA MINISPEL: Ja
  • RELOADBONUS: Ja, 20% varje gång!
  • Spela hos Bella!

En av de äldsta bingosidorna
I 9 år har Bella Bingo varit en av Sveriges mest populära spelsida, detta beror främst på de höga bonusarna och vinsterna man kan vinna dagligen. BellaBingo sätter dig i centrum där spelen är till för dig.

Bonusgaranti

Nya kunder får 100kr vid registrering och 100% bonus på första insättningen. 50% bonus på andra insättningen, 25% på tredje insättningen och på alla resterande får de 20% bonus. Hos Bella Bingo får man alltid bonus.

Stora vinstchanser hos Bella

Med totalt 12 bingorum finns det alltid en jackpott att vinna, utöver den vanliga spelpotten. I de populäraste rummen finns det två jackpottar, vilket gör chanserna för en jackpottvinst större och spänningen mer påtaglig.

Aktiviteter morgon, dag och kväll

Från kl. 10.00 – 00.00 är det extra aktiviteter och erbjudanden inne i chatten i bingorummen. Det är allt i från extra bonusar, frågesporter och chattspelsturneringar. De extra aktiviteterna varierar från dag till dag för att göra det extra roligt.

Du får 100kr till Bella Bingo helt gratis direkt efter din registrering. Se om du har turen på din sida med 100kr gratis i det populära rummet 1001, där en riktigt stor jackpott väntar.

Personlig kundtjänst

BellaBingo erbjuder svensk kundtjänst på telefon och email. De som arbetar i kundtjänsten är även de som är chatt värdar i chattspelen. Det ger dig möjligheter att bygga en relation till supporten och det känns tryggare när du vet vilka du pratar med i chatten och kundtjänsten.

Hämta 100kr till helt gratis direkt efter din registrering

Andra spel hos Bella

Om du tröttnar på att spela bingo så har Bella en hel del annat man kan roa sig med. Med slots, kortspel, skraplotter och jackpot-spel finns det nåt för alla smaker.

Datum
Av
BellaBingo
Betyg
51star1star1star1star1star