Betsson Bingo

Info om Betsson Bingo

Betsson Bingo

Tanken bakom Betssons Bingo är att ge dig så mycket variation som det bara går. Dom har en noga utvald kombination av spel med olika priser, bricktyper, färger, design och speltempo som gör bingon attraktiv och rolig.

Betsson erbjuder två bingorum, 75-bollarsrummet och 90-bollarsrummet. I de båda rummen finns över 50 bingospel. Alla bingospelen spelas slumpmässigt så nästkommande spel är alltid en överraskning. 90-bollarsrummet är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan och 75-bollars rummet är öppet varje dag kl. 12:00 till 01:00.

Bingobonus

 • 100% upp till 250kr

  Därför rekommenderar vi Betsson Bingo

  • Lätt att bli medlem – 100% bingobonus.
  • Roliga minispel
  • Både stora och små vinster – även resor
  • Professionell support som alltid löser alla problem och är generösa
  • Allt är på svenska
  • Vinn freespins varje kväll
  • Gratisbingo varje dag det kl 17.00 – 18.00

  Jackpottar

  Betsson erbjuder två bingojackpottar. En jackpott i 75-bollarsrummet och i 90-bollarsrummet. Alla spel i vardera rum bidrar med pengar till jackpotten. Varje jackpott har ett startvärde. Det innebär att Betsson Bingo går in med en viss summa pengar (startvärdet). Varje gång jackpotten vinns av en spelare så börjar den om på startvärdet för att sedan växa och falla ut igen.

  Extra priser

  Utöver jackpottarna så erbjuder vi även extra priser i utvalda bingospel. Extra priser kan vara både produkter eller pengar. Det extra priset är alltid enklare att vinna än jackpotten då du har fler bolldrag på dig. Några exempel på extra priser är:
  Modebingo – här vinner du shopping för 10 000 kr om du får bingo inom 52 bolldrag.
  Resebingo – här vinner du en resa för 50 000 kr om du får bingo inom 43 bolldrag.
  Betsson erbjuder totalt 12 olika extra priser i diverse spel! Mer information om vilket spel som erbjuder extra priser hittar du under ”Våra Bingospel

  Minispel

  Inne i bingohallen under fliken ”Minispel” hittar du alla våra sidospel och det finns massor av roliga slotmaskiner att välja mellan. Dessa kan du underhålla dig med både mellan och under tiden du spelar bingo online. Du klickar bara på spelet du vill spela och ett nytt fönster med spelet kommer upp.

  Lyckonummer

  Nu kan du välja att alltid ha med dina lyckonummer på dina brickor. Om du klickar på pilen efter ”Lyckonummer” så kommer du få upp en liten ruta där du kan välja 5 nummer som du alltid vill ska finnas med på dina brickor. När du har valt dina lyckonummer klickar du på ”Spara”, då kommer nya brickor med dina valda nummer att komma upp.

  Support

  Betsson erbjuder support dygnet runt via telefon, mail och chat.

  Insättningar och uttag

  Bland annat Visa, Mastercard, Moneybookers, Neteller och direkt banköverföring.

  Spela Bingo hos Betsson nu!