Bingo Bonus

Bingo Bonus – de flesta bingorum erbjuder någon slags bonus. Det betyder att du som bingospelare får en till exempel 50kr eller 100kr helt gratis när du registrerar ett konto hos bingorummet. Om du är sugen på att testa en ny bingosajt kan det här såklart vara ett utmärkt sätt att testa gratis. Dom flesta bingosajterna har dessutom en välkomstbonus vid insättning så du kan dubbla dina pengar som du stoppar in.

Bingorum som erbjuder bästa bingobonus

Att välja bingorum för bästa bingo bonus

Här visar vi de bästa bingorummens bingobonus, även om det är viktigt när väljer bingorum att väga in fler faktorer än bara bonusen. Alla rum kanske inte passar dig lika bra. Därför är det bra att läsa våra recensioner först för att hitta det bingorum som passar just dig.

I bingorecensionerna kan du tex läsa om vilken spel-mjukvara sajten har, hur bra deras support är, om det finns spelchatt eller minispel i bingon (slotsspel). Innan du väljer vilket bingorum du vill spela på kan du testa flera olika med gratisbonusen, och sen sätta in dina spelpengar hos ett bingorum som du gillar och som har bra rykte.

När får man insättningsbonus / välkomstbonus

När du gör din första insättning så får du på vissa rum en insättningsbonus. Vanligtvis så är insättningsbonusen på 100% av ditt insatta belopp upp till ett maxbelopp. I vissa fall kan du få insättningsbonusar på flera av dina insättningar eller på vissa dagar i veckan. Så håll utkik efter det när du letar favoritrum. De flesta bingohallar har kolla på sina spelare och stänger av spelare som missbruka gratisbonusen och tex skapar massor av konton men inte sätter in några pengar.

Har rummet omsättningskrav

För att få din insättningsbonus så måste du oftast omsätta bonusen, vilket innebär att du måste spela med bonusen och omsätta den ett förutbestämt antal gånger. Detta gör bingorummen för att försäkra sig om att spelarna inte bara sätter in pengar, tar bonusen och sen inte spelar mer. Vanligast är 10-30 ggr omsättningskrav.

Mer än bara bingobonus

På många av de bästa bingo sajterna får du mycket mer än bara en gratis bingobonus, du får ofta olika typer av bingo bonusar olika dagar i veckan och månaden. Det kan vara allt från extra spel i olika bingorum, gratis spelpengar och gratisspel olika tider på dygnet eller olika dagar i veckan, eller speciella insättningsbonusar eller olika specialevents. Några av bingorummen som är välkända för att ha bra bingobonusar är MamaMia Bingo och MariaBingo. Bäst och mest välkomstbonus får du på Bella Bingo.

Bingo insättningsbonus

En insättningsbonus är en bonus som du får när du gör din första insättning med riktiga pengar. Bonusen är oftast på 100% upp till en viss summa, vilket innebär att din insättning matchas med lika mycket bonuspengar.

Så här fungerar en vanlig insättningsbonus

Den vanligaste typen av bonus är en insättningsbonus. Den är oftast på 100%, men kan även vara en annan procent-siffra. Vi utgår från att du vill prova en bingosajt med 100% insättningsbonus upp till 1000 kr. Detta innebär att om du sätter in 1000 kr kommer du få 100% av den summan i bonus, alltså 1000 kr extra. Du kommer ha 2000 kr att spela för.

Sätter du istället in 200 kr får du alltså 200 till i bonus och har 400 kr att spela för. Om du skulle sätta in en summa över 1000 kr kommer du bara få bonusen upp till den första tusenlappen.

Reload bonus

Vissa bingosajter erbjuder utöver de ”vanliga” insättningsbonusarna en reloadbonus. Det är inte lika vanligt men förekommer, till exempel hos MamaMia Bingo. Reloadbonusen fungerar som en vanlig insättningsbonus, dock med en lägre bonusprocent, på de pengar du sätter in efter den första insättningen.

Värvningsbonus

Värvningsbonusen kräver ingen matematik att förklara. När du tipsar en vän om den bingosidan du spelar på och den vännen blir medlem så får du extra pengar att spela för.