Bingo & Casino Nyheter

Bingo = Kärlek

Hur uppstår kärlek mellan en hundälskande kvinna från Stockholm och en NC operatör med bilar på hjärnan? Genom Maria.com såklart!

Alla vi som älskar spel, vet hur mycket av upplevelsen som består av att umgås med vännerna i chatten. Görel Larsson och Mikael Söderlund är inget undantag. De träffades i Marias bingo-chatt i början på hösten 2006.

– Jag tyckte att hon var en tjej med stort hjärta och vi hade vansinnigt roligt ihop, berättar Mikael.

Görel och Mikael umgicks i en och en halv månad innan de bytte telefonnummer, och det var pirrigt inför första mötet.

– Jag visste inte hur hon såg ut när jag åkte upp. Jag hade frågat om ett foto men hon vägrade. Det var lite nervöst. Vi hade ju pratat i telefon, men jag visste inte hur hon såg ut. Det första hon gjorde var att bjuda på öl och då tänkte jag ”Nu är det kört! Jag kan ju inte köra hem till Jönköping från Stockholm om jag inte är nykter, säger Mikael.

Farhågorna visade sig vara ogrundade för det slog gnistor mellan paret direkt.
Redan samma år firade de jul tillsammans hos Görels pappa. Efter några helgers pendlande fram och tillbaka åkte Görel hem till Mikael en dag. Och där har hon blivit kvar. Sagan var sann och bingoprinsessan fick sin prins.

– Till slut sålde jag lägenheten i Stockholm och idag är vi förlovade, säger Görel och glittrar ikapp med ringen.

Så hur gör man för att träffa kärleken i Marias chatt?
– Vi började med att slänga käft med varandra. Jag tror att man ska vara försiktig med att lämna ut telefonnummer. En mailadress är dock ganska ofarligt, och numera kan ju Marias medlemmar maila varandra direkt på sajten, säger Görel.

Tonen mellan Görel och Mikael är fylld av skratt och ömhet, fast de driver lite med varandra emellanåt. Det är lätt att förstå att de fann varandra i chatten, som präglas av finurlig humor.

Så hur lär man känna nya vänner i chatten?
– Var öppen och bjud på dig själv. Visa att du vill umgås och gratulera till vinster. Var aldrig elak eller snuskig, men gärna lite fräck med glimten i ögat. Jag tar ofta ett glas vin på fredag kväll och skålar med de andra. Visa intresse för de andra spelarna. Du känner ofta när det klickar med någon, säger Mikael.

Görel och Mikael är ett bevis på att kärleken kan slå till när du minst anar det.

Läs vår info om Maria Bingo eller spela Maria Bingo direkt.

Post Comment