Bingo på Facebook – hur funkar det?

Om du gillar att hänga på Facebook och älskar att spela bingo, då kan du verkligen slå två flugor i en smäll nu. I dag finns det mängder av bingo applikationer på Facebook att välja mellan, allt från gratisvarianter eller spel där du också kan satsa Facebook credits och vinna riktiga pengar.

Populära bingospel på Facebook

Många av de mest populära bingoapplikationerna erbjuder spänning och variation, dom kan även innehålla en egen spelchatt precis som de vanliga nätbingo rummen. Ett av de mest populära bingo spelen på facebook är speed bingo. Eftersom det finns så mycket att välja mellan så kan du ofta hitta både gratis och betalvarianter av de flesta bingospelen.

Bingo sajter som har bra fanpages på Facebook

Många av bingosajterna har hakat på den sociala media trenden och satsar på att finnas på Facebook. Den svenska nätbingo sajten som gör det allra bäst kanske är MamaMia Bingo som varje dag har tävlingar bara för sina fans och delar ut gratis spelpengar till en eller flera vinnare. Om man bli fan på en fanpagesida så får man ju en feed på allt som händer på den fanpagesidan vilket gör att man enkelt kan hålla sig uppdaterad och vara säker på att inte missa några roliga tävlingar eller specialerbjudanden. Så missa inte att bli fan på de bingosajter som du gillar bäst så får du också ta del av alla Facebook specialvinster!

Så här gör du för att bli ett fan av en bingo sida på Facebook

Många av bingo sajterna har en liten ”gilla/like” knapp på sin sida i blått. Den ser alltid lika dan ut då den kommer från Facebook, vilket gör den lätt att hitta. Klicka bara på den så vet du att du har blivit en fan och kommer att få vara med i deras tävlingar och få specialerbjudanden. man kan i bland också se en blå box på bingosajterna med innehåll från deras facebooksida, där ser du ofta bilder på andra fans, hur många fans dom har och i bland det senaste inlägget på fanpagesidan. Där kan du också klicka på ”like/gilla” knappen.