Tre bingo slots att spela på din mobiltelefon

Att spela bingo-slots på mobilen är ett väldigt roligt tidsfördriv och det finns en hel massa att välja mellan. Nedan så följer en kort recension av tre av de mest populära bingo-slotsen. Upptäck hur roligt det är att spela bingo och slots tillsammans med människor från hela världen.

Wild Bingo

När det gäller bingo-slots så är ytan lika viktig som innehållet och det är någonting som Wild Bingo tar fasta på. När vi spelar bingo-slots så vill vi inta bara titta på en massa siffror och enkla symboler, eftersom det snabbt skulle bli väldigt enahanda. I Wild Bingo kan du välja teman som guldruschens dagar, medeltiden och mycket annat – variation står på programmet med andra ord. Du kan spela antingen ensam eller tillsammans med spelare från hela världen samtidigt som du samlar poäng och öppnar ytterligare spel. Wild Bingo är en av de mest populära bingo-slotsen och när du provar på kommer du snabbt att förstå varför.

Ladda ned Wild Bingo här!

Wild bingo

Bingo Blitz

Med över 35 bingorum och över 20 slotsrum så finns det ett tema för alla i Bingo Blitz. En fördel med Bingo Blitz är att det inte är begränsat till mobilen eller surfplattan utan även finns tillgängligt via exempelvis Facebook. Antalet spelare är mycket stort och du kommer att möta trevliga människor från hela världen när du spelar Bingo Blitz. I spelet finns mängder med power-ups, belöningar och saker att upptäcka vilket gör att det är en bingo-slot som man inte tröttnar på i första taget. Den största skönhetsfläcken är att Bingo Blitz kan vara lite instabilt, där skärmen fryser eller appen kraschar även om det är långt ifrån alla som drabbas.

Ladda ned Bingo Blitz här!

Bingo blitz slot

Bingo by IGG

Bingo by IGG är ett väldigt snyggt och snabbt bingospel, perfekt för den som vill ha aktion och kanske inte har mest tålamod i hela världen. Samtidigt så är Bingo by IGG väldigt enkelt att spela vilket gör det till en perfekt bingo-slot när man inte vill fokusera alltför mycket utan bara fördriva lite tid. Med uppgraderingar, specialrum med förbättrade odds, bonusar, extraspel och jackpottar är det ett mycket bra bingo-app. Att slotsen är väldigt snygga är ytterligare en bonus.

Ladda ned Bingo by Igg här!

Bingo by igg slot