Tombola Bingo

Tombola är en bingosajt som ägs av Tombola Plc i Gibraltar. De har även en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen som garanterar att du får spela i en trygg miljö med tillgång till alla fördelar som en svensk spellicens bär med sig.

Tombola ser vid första anblick ut som ett casino, men under ytan döljer sig en renodlad bingosida som enligt egen utsago är Sveriges nya bingosajt.

Du kan registrera dig enkelt på hemsidan med hjälp av tre korta steg där du skriver in dina uppgifter för att sedan få tillgång till en stor mängd av bingospel med en progressiv jackpot som alltid börjar på 5000 kronor!

Tombola har dessutom en stor skara chattmoderatorer för att säkerställa det som de kallar för “Safe Play”, något som innebär att du som spelar hos dem alltid har tillgång till hjälp från anställda på sajten – oavsett vilket problem du stöter på.

Safe Play

I praktiken innebär begreppet en kontrollerad miljö där alla spelare ska känna sig säkra och trygga när de spelar. Även ansvarsfullt spelande är något som Tombola förespråkar fullt ut och du kan hitta mer information om det via länken “Safe Play” längst ned på sajten.

Där finns även information gällande insättningsgränser, något de anser är viktigt för att förebygga ett spelberoende. De har exempelvis en förbrukningsgräns på 2 500 kronor, maximal insättning på 7 500 kronor per vecka, samt spel för maximalt 30 kronor per omgång.

Jackpott

Som vi nämnde i inledningen har Tombola även en progressiv jackpot som växer sig större hela tiden tills någon lycklig vinnare kammar hem vinsten. I skrivande stund ligger jackpotten på cirka 75 000 kronor, en väldigt stor summa pengar som du kan vinna endast med hjälp av lite tur.

Välkomstbonus

Om du registrerar dig idag får du 300 kronor när du sätter in 100 kronor. Bonusen är alltså på 100 % och den matchas upp till 500 kronor, något som är en trevlig liten överraskning för dig som väljer att spela hos dem.

Chatt

Hos Tombola är gemenskapen en stor del av spelupplevelsen och de vill att du ska kunna logga in och chatta med andra likasinnade spelare när du känner för det, oavsett om du satsar pengar eller inte.

Du är alltid välkommen in för en pratstund hos Tombola, samt att de har flera vänliga chattmoderatorer som är redo att assistera dig om du har några funderingar.

Chatten är dessutom övervakad så att anständighet råder, samt att spelare som inte kan respektera reglerna åker ut. Tombola har flertalet enkla regler att förhålla sig till och alla av dem är lätta att förstå sig på. Rasism och trakasserier tolereras inte, samt att annonsering och olagliga aktiviteter inte är tillåtet.

Kundtjänst

Tombola erbjuder kundtjänst via chatt, mejl eller telefon. Du kan även välja att skicka ett brev om du vill det och då finns det en svensk adress att skicka dina frågor och funderingar till. Tombola har även en sida på Facebook där du kan se mer aktuell information samt eventuella erbjudanden som publiceras via sociala medier.

Sammanfattning

Vi tycker att Tombola ser ut som en väldigt trevlig bingosida att spela på, dock hade vi önskat att se lite mer på spelen utan att behöva registrera oss.

De positiva aspekterna med sajten är att de har en svensk spellicens, erbjuder kundtjänst via chatt, mejl och telefon, samt att de har en progressiv jackpot som alltid börjar på minst 5 000 kronor.

Tombola utmärker sig om en social spelportal där gemenskap står i fokus, samt att gränssättningar förespråkas.

Det märks tydligt att detta är en bingosajt som vill att spelare ska spela på ett ansvarsfullt och lugnt sätt, något vi tycker är väldigt positivt.

Vi ger Tombola tummen upp!

Tombola bingo
Betyg: 4,5
Välkomstbonus
1x omsättningskrav
Svensk spellicens

Bilder från Tombola

Tombola 1
Tom 1 text
Tombola2
Tom 2 text
Tombola3
Tom 3 text
Tombola 1
Tombola2
Tombola3

Innehåll

© Copyright 2009 - 2024 - Sitemap
Senast uppdaterat:
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossarrow-right