Bingotips för nya eller erfarna bingospelare

Här är lite bingotips för dig som kanske är ny på bingo, eller kanske vill testa att spela bingo på nätet för första gången. Det är inte svårt att komma i gång, eller att lära sig reglerna. På flesta bingosajterna kan man lära sig mer om deras specifika bingospel. Om du har mer specifika frågor innan du börjar spela bingo på en site så kan du alltid fråga support personalen på det rummet, nästan alla bingorum har väldigt bra supportpersonal.

Om du gillar den här sidan så klicka på Googles +1 knapp:

Bingotips 1 – Välj din bingosite.

Välj en bingosajt som du tycker ser trevlig och snygg ut och som du känner förtroende för. I dag på nätet så finns det så mycket att välja mellan så alla kan hitta sin favorit.

Bingotips 2 – Provspela gratis.

Nästan alla bingosajter erbjuder gratis bingospelande för nya spelare, samt för befintliga spelare ibland. Detta är något som gör det lätt att se sig omkring ordentligt innan man gör sitt val. Om du vill veta mer om olika bingorum och jämföra så kan du också läsa våra bingorecensioner.

Bingotips 3 – Registrera dig och få bonus.

Många av bingosajterna erbjuder inte bara gratis bingospel utan dessutom registreringsbonus när du skapar ett konto. Registreringsbonusen är en gratis spelpeng som ger riktiga vinster. För att registrera dig behöver du oftast fylla i namn och personuppgifter, det går alltså bar att skapa ett konto per bingorum. Se mer om bingorums bonusar här.

Bingotips 4 – Brickor, spel och priser.

När du väljer din bingosite kan det vara bra att veta vilka brickpriser rummen har i vilka rum, och om dom kanske har olika events vid olika tider. För att ha så stor chans som möjligt att vinna är det br a att ha fler än en bricka. Men tänk på att du inte ska ha fler än att du kan följa spelet på alla brickorna samtidigt, annars riskerar du att inte hinna vara med i vissa chattspel.

Bingotips 5 – Antal spelare per rum.

När man väljer bingospel att delta i så är det bra om det går att se hur många bingospelare som redan har anslutit sig och väntar på nästa spel. Flera av bingorummen visar det på sin startsida.

Bingotips 6 – Sätt en spelbudget.

När man spelar bingo är det bra att sätta en gräns för sig själv för hur mycket man vill spela för. De flesta av online bingorummen erbjuder spelbegränsningar där du själv fyller i vilken summa du max vill kunna spendera per månad. Man ska aldrig spela för mer än vad man har råd med, så utnyttja denna funktion.

Bingotips 7– Umgås och ha kul.

Om du är intresserad av att umgås och hitta vänner så är bingo på nätet ett mycket bra alternativ. Här möts bingospelare i alla åldrar och har kul ihop. Ofta kan man också skapa en egen profil på bingosajtens portalsite där man kan skriva om sig själv och tex lägga ut recept och fotografier. I vissa av bingohallarna kan man också bli vän med andra spelare även inne i bingo chatten.

Bingotips 8 – När du vinner.

Du kan vara säker på att om du vinner stort eller smått så kommer du att bli grattad både av bingopersonalen och dina medspelare. Stämningen är alltid hög och man gläds åt varandras tur. Hoppas att du vinner både stora och små vinster och har riktigt skoj!

Läs mer om olika bingorum och jämför spel och bonusar här.


© Copyright 2009 - 2024 - Sitemap
Senast uppdaterat:
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossarrow-right