Bingo & Casino Nyheter

Carl-Einar Häckner och Doug Seegers på Bingolotto

Carl-Einar Häckner och Doug Seegers på Bingolotto

Söndagens BingoLotto bjuder på komik, trolleri, musik och storvinster i en salig blandning. På förhand ser det onekligen ut som att Lotta Engberg sitter med trumf på hand – vad sägs om trollkonstnären Carl-Einar Häckner, den amerikanske countryartisten Doug Seegers och vår egen världshyllade orkesterledare Mattias Bylund!

Trollkarlen, komikern, sångaren, författaren och göteborgaren Carl-Einar Häckner fick sin första trollerilåda av mamma vid sex års ålder och började uppträda som trollkarl som tolvåring. Sedan dess har vi fått ta del av honom i ett otal antal film- och TV-serier, bejublade föreställningar och inte minst i hans egen varieté på Liseberg under närmare 20 år. Nu slår han sig ner i Lottas gästfåtölj för att dela med sig av en karriär som sträcker sig över 35 år. Räkna med båda snack och trick. På ren göteborgska.

Den amerikanske countryartisten Doug Seegers blev känd genom sin medverkan i tv-programmet ”Jills veranda” 2014. Seegers flyttade efter en trasslig barndom till New York 1969, där han började spela på gator och på barer. Han hamnade i missbruksproblem, blev hemlös och hankade sig fram som gatumusiker i Nashville. En dag bad Seegers till Gud att bli fri från missbruket och bestämde sig för att bli nykter. Kort därefter upptäcktes han inför en tv-inspelning av ”Jills veranda”. Resten är historia. På söndag toppar han karriären med ett uppträde i BingoLotto.

Programmet blir Lotta Engbergs tredje och sista vikarievecka.

BingoLotto – 15 maj kl 18-19 i TV4 (sista halvtimman kl 19.30-20.00 sänds i Sjuan pga sportsändningari TV4)

Post Comment