Bingo & Casino Nyheter

Carolina af Ugglas och Martin Stenmarck i Bingolottos Månadsfinal

Carolina af Ugglas och Martin Stenmarck i Bingolottos Månadsfinal

Ingvar Oldsberg bjuder in till Månadsfinal, den sista innan sommaruppehållet, och gästas av kvinnomagneten tillika mannen med rasprösten – Martin Stenmarck – som underhåller från scenen. Dessutom är en av Ingvars favoriter tillbaka i gästfåtöljen – Carolina af Ugglas. Och så, givetvis, nervkittlande spel, makalösa utlottningar och bingo, bingo, massor av bingo.

Martin Stenmarck började tidigt med musik och jobbade som sjungande servitör på Wallmans Salonger, där också karriären tog fart. Stenmarck har även haft framgångar på musikalscenen och har deltagit i Melodifestivalen vid tre tillfällen, 2005 vann han med låten ”Las Vegas”. Martin har turnerat med Robert Wells i Rhapsody in Rock och medverkat i revyn Ladies Night, med enbart damer i publiken. På söndag kröner han karriären med ännu ett uppträde i BingoLotto.

Caroline af Ugglas är en svensk konstnär, sångerska och körledare. I par med Göran Hägg vann hon På spåret 2007 – under Ingvar Oldsbergs tid vid rodret! Caroline är hjärnan bakom amerikanska ”Clash of the Choirs”, som 2008 importerades och gavs namnet Körslaget. Givetvis har även Caroline deltagit i Melodifestivalen, inte minst med låten ”Snälla, snälla” som hon gick vidare till Andra chansen med. På söndag får hon en ny chans i gästfåtöljen hos Ingvar.

BingoLotto – 29 maj kl 18:30-21 i TV4

Post Comment