eSport

[xyz-ihs snippet=”esport”]

Star Craft

StarCraft är ett av kultdataspelen. Den är gjord i genren realtidsstrategi. Blizzard Entertainment utvecklar detta projekt i många år. Modern teknik i kombination med nya idéer gav nya StarCraft II. Det ger en ny möjlighet för många användare att börja spela ett helt nytt spel som de känner till och göra några starcraft-betting också.

Dota 2

Har du någonsin hört talas om Dota 2-spelet? För tiden blev det väldigt populärt. Du kan spela det gratis online. Spelet är moderniserat och ser bättre ut än Dota. Om du inte är bra i spel bör du veta att betydelsen av spelet är i strid 5:5 för att förstöra fiendens kristall/trä.

Valve gjorde ett bra jobb och vi måste kolla resultatet. Dessutom kan du göra dota 2-betting också.

Counter-Strike

Counter-Strike är ett av de mest populära spelen bland nätverk och singelspel. Många människor över hela världen har det bra med det. De har inte bara roligt, utan behandlar det som ett professionellt spel för e-sport. Någon föredrar att titta.

Så cs bet ser mer attraktivt ut för dem. Antingen spela eller titta, men Counter-Strike-spelet förblir känt och populärt i flera år.

League of legends

League of Legends (LoL) är gjord i Multiplayer Online Battle Arena-genren av Riot Games Company. För inte så länge sedan kallade Forbes detta spel för det mest populära i Nordamerika och Europa med tanke på antalet spelade timmar. Nuförtiden är antalet spelare mer än 67 miljoner.

Tillsammans med detta faktum växer också antalet personer som spelar League of Legends vadslagning.

World of Tanks

World of Tanks är multiplayer online-realtidsspel i genren av arkadtanksimulator i den historiska miljön under andra världskriget. Det utvecklades av det vitryska företaget Wargaming.net. Detta spel representerar ett av de mest populära datorspelen i världen, som tillverkas i Vitryssland.

World of Tanks är positionerat som action med inslag av rollspel, shooter och strategi. Antalet spelare som växer proportionellt påverkar också ökningen av World of Tanks-satsningen.

Hearthstone

Heroes of Warcraft ett av de nyaste och mest populära datorspelen som är baserat på WarCraft Universe. Det är verkligen gratis att spela. Det går på PC, Mac OS X och iOS. Förresten, den fullständiga versionen av spelet för iPad är redan tillgänglig för laddning i den ryska AppStore.

Skulle vara rätt att erkänna att det här spelet är intressant för både gammalmodiga spelare och nya.

Läs mer om betting på eSport här.


© Copyright 2009 - 2024 - Sitemap
Senast uppdaterat:
laptop-phonediamondrockethourglasssyncdownloadcrossarrow-right