Eurojackpot, Nytt lotto med stora vinster

Det finns säkerligen ingen som har missat det sedan länge så populära spelet Lotto från Svenska Spel. Här har det handlat om ett nationellt lotteri som faktisk har haft ganska många vinnare genom tiderna av gigantiska jackpottar. Nu är detta spel sedan länge inte det du har största chans att vinna på, och inte heller det med chansen till de allra största vinsterna.

Efter detta kom EuroMillions och Powerball, som snabbt kom att bli de nya stora lotterierna som kunde ge dig massor av pengar om du lyckades få in den rätta raden och vinna jackpotten. Nu har Eurojackpot kommit och efter bara ett år är detta det nya stora lotteriet som spås en lysande framtid.

Det nya lotteriet du kan spela över hela världen

Eurojackpot är det nya lotteriet du kan spela på var du än befinner dig i världen. Här är det idag 16 länder som är anslutna inom Europa men spelet erbjuds att spela online, och då behöver du inte tänka på att missa en enda vecka med din spännande rad. Eurojackpot är ett lotteri som består av fem + två siffror och du skapar enkelt din rad online. När du är svensk är det naturligtvis Svenska Spel som står för denna underhållning, då det är spelmonopol i vårt land, men genom att du kan spela detta på nätet så kommer du även att kunna spela Eurojackpot via Lottoland.

Spela Eurojackpot på nätet

  • EurojackpotEurojackpot

Vilka är dina chanser att vinna på Eurojackpot

När du jämför Eurolotto med nationella lotterier kommer du snart att se dina chanser. När du spelar ett nationellt lotto, kommer du naturligtvis ha en mycket större chans att vinna den stora jackpotten, då det i snitt är 1 chans på 14 miljoner. På Eurojackpot kommer chansen bara att vara 1 på cirka 90 miljoner. I gengäld kommer den vinst du kan få att vida överskrida allt du vågat drömma om. Den största vinsten som betalats ut på ett nationellt lotto i Europa är 22 miljoner Pund, medan du på Eurojackpot har chansen att vinna så mycket som 99 miljoner Euro vilket inte låter fy skam.

Vad väntar du på – Spela Eurojackpot

Här blir det då inte längre något att vänta på för alla de som drömmer om de stora vinsterna. Nu är det dags att ta del av det nya som finns att spela på för alla som verkligen gillar spänning och underhållning av hög kaliber. Här kommer du enkelt att kunna lägga dina rader på nätet och betala via de godkända betalningsmedlen. Sedan är det bara att sätt sig och kolla in dragningen som går varje fredag, varje vecka hela året runt.

Låter detta som något för dig, finns det massor av information att läsa på både Lottoland och Svenska Spel. Här kommer du att få veta precis allt du behöver för att kunna ha chansen att vara med på detta nya och underhållande spel, testa själv så får du se. Eurojackpot är ett enkelt och roligt spel för alla som vill ha chansen till rikedom och ett liv i sus och dus.