Bingo & Casino Nyheter

Eurolotto.com ger spelarna tillgång till sex av världens största lotterier

Eurolotto.com ger spelarna tillgång till sex av världens största lotterier

Eurolotto lanserar en ny spännande sajt och ger sina kunder tillgång till sex av världens största lotterier, däribland EuroMillions, MegaMillions och Powerball.

EuroLotto.com har i samarbete med Kootac.com lanserat sin nya sajt som ger spelarna möjlighet att online köpa lotter från sex av världens största lotterier, däribland EuroMillions, EuroJackpot och USAs världsberömda Powerball och MegaMillions.

Den nya sajten är en unik tjänst för alla lotterifantaster, där de på ett och samma ställe får tillgång till attraktiva jackpotts, en uttömmande resultatservice och exklusiva rabatter och erbjudanden.

”Europeiska lottospelare har länge väntat på en tjänst där de på ett och samma ställe får tillgång till världens största lotterier och Eurolotto har jobbat hårt för att kunna göra detta till verklighet. Nu är vi där och kan erbjuda våra spelare att på ett enkelt sätt tävla om priser till ett värde av hundratals miljoner kronor” säger Helen Taylor, Head of EuroLotto.

De sex globala lotterierna som är tillgängliga på EuroLotto.com är följande:

  • EuroMillions – Europas mest kända lotteri som sträcker sig över hela kontinenten och har två dragningar varje vecka. I oktober 2014 betalades en rekordjackpott om 190 miljoner euro ut.
  • EuroJackpot – Lanserades våren 2012 och finns representerat i 16 europeiska länder med dragning varje fredag. Lotteriets rekordvinst uppgår till 61 miljoner euro.
  • MegaMillions – Ett amerikanskt lotteri som är känt för att slå rekord med sina gigantiska jackpotts. Betalade i mars 2012 ut ett världsrekordsättande belopp om 656 miljoner dollar.
  • Powerball – USAs mest kända lotteri med dragningar på torsdagar och söndagar. I maj 2013 vann en spelare hela 590,5 miljoner dollar.
  • SuperEnalotto – Italiens största lotteri med tre dragningar per vecka. Rekordvinsten är på 177,8 miljoner euro.
  • Lotto 6/49 – Tysklands nationella lotteri som har en garanterat högsta vinst om 1 miljon euro på onsdagar och 2 miljoner euro på söndagar. Den största utbetalningen hittills uppgår till 45,4 miljoner euro.
Besök Eurolotto.com

Post Comment