Quickspin

Fairy Gate från Quickspin

Gudars skymning så vackert och förtrollande det var här, då! Wow! Det är inte varje dag man stöter på såhär magiskt vackra spel, minsann! Här blir det en stor guldstjärna direkt för design och tema, så tack för det Quickspin för här ser vi ett tydligt exempel på vad en speltillverkare som Quickspin kan åstadkomma. För alla er som alltid kör på säkra kort och väljer att spela endast från det största så som NetEnt och Microgaming kan se hur mycket man har att vinna på att ge andra speltillverkare en chans genom att ta sig en titt på just detta spel!

Man spelar med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Man kan satsa mellan €0.20 upp till €100 per snurr, vilket innebär att man kan spela för både småskrammel och för lite större sedlar. Det är alltid bra, för då kan olika typer av spelare hitta rätt nivå på samma spel.

Symboler

Naturligtvis är det så att det du stöter på bland symbolerna naturligtvis är precis sådant som man förknippar med feer och som ni alla vet så betyder det att det man möts av här är härligheter och vackra färger från första stund!

Spelets wild symbol är lätt att hålla koll på, eftersom det är som så att det står ”WILD” på den och detsamma gäller för spelets bonussymbol. Med wilds så fungerar det så att de ersätter alla andra symboler för att på så sätt hjälpa dig till större vinstchanser, så det är en symbol som man mer än gärna vill åt.

Bonusspel Fairy Gate

Såklart finns det ett freespinsläge som man kan aktivera och det är ju aldrig fel med lite extra vinstchanser! Freespins är ju det mest populära som finns bland nätcasinon idag och en slot utan ett freespinsläge är inte mycket att hänga i julgranen, eller vad säger de freespins som du får i detta härliga spel, om du har tur.

I denna slot hittar vi en bonusfunktion som kallas Fairy Wild-Omspinn och den kan aktiveras helt random under alla snurr i grundspelet. Det finns ett träd till höger på spelplanen och det är detta som har att göra med bonusläget, för det öppnas upp i bonusspelet (freespinsläget) och två extra hjul med Fairy Orb-symboler dyker upp på spelplanen.

Har man tur här så hamnar Fairy Orb-symbolerna på de extra hjulen och då får man ett gäng random wilds samt ett re-spin. Det är ett bra bonusläge som ger spelaren bra vinstchanser, så det är bara att tacka och ta emot!

Fakta om Mighty Arthur slot

 • Spelutvecklare: Quickspin
 • Lansering: aug 2017
 • Hjul / Rader / Vinstlinjer: 5 / 3 / 20
 • Myntens värde: 10 öre – 10 kronor
 • Lägsta insats: €0.20
 • Högsta insats: €100
 • Freespins: Ja
 • Bonusspel: Ja
 • Progressiv jackpott: Nej
 • Högsta vinst: 200000 mynt
 • RTP: 96.66%

Sammanfattning

Fairy Gate är definitivt en slot värd att spelas och vi rekommenderar er att testa den så fort tillfälle ges!