Microgaming

Game of Thrones Video Slot

Microgaming har gjort en kraftfull video slot som utspelar sig i Westeros där fyra olika free spin funktioner väntar. Denna video slot är för alla miljontals Game of Thrones fans över hela världen – från nybörjare till experter – inklusive spelare som bara letar efter en spännande spelupplevelse med hela 243 sätt att vinna.

När det kommer till Game of Thrones så är det definitivt ett tema som lämpar sig för en slot, det är ingen tvekan om den saken! Det är otroligt fördelaktigt att låta de olika husen i berättelsen stå för innehållet och visst är det spännande att ta sig ut på ett äventyr med just Game of Thrones? Såklart att det är!

Det är inga mindre än Microgaming som fått äran att ta på sig denna skapelse och det är vi tacksamma för, eftersom detta är en spelleverantör som verkligen vet vad de gör. Spelet är snyggt och välgjort på alla sätt och vis och det är absolut en sådan slot som många av er kommer få som favorit!

Snabbfakta

Spelet är uppbyggt med 5 hjul och 3 rader. Man kan sedan själv välja om man vill spela med klassisk uppbyggnad med 15 vinstlinjer, eller om man vill spela med 243 vinstvägar, så det finna alltså två versioner att välja mellan.

Du kan satsa mellan €0.15 – €15 per snurr om du väljer att spela med 15 vinstlinjer och väljer du att spela med 243 vinstvägar så kan du satsa mellan €0.30 – €6.

Det finns ingen progressiv jackpott i spelet, men högsta vinsten om du väljer att spela med 15 vinstlinjer ligger på 75 000 mynt och om du väljer att spela med 243 vinstvägar så ligger högsta vinsten på 121 000 mynt.

Symboler och funktioner

Såklart är det så att det är Game of Thrones- känsla för hela slanten här och det märks naturligtvis både på symboler och funktioner. Design och grafik samt ljud och musik är klockrent skapade och så är också specialfunktionerna.

Spelts wild kommer i form av loggan och denna symbol ersätter, i vanlig ordning, alla andra symboler för att spelaren ska få större vinstchanser. Denna wild kan även staplas, vilket innebär att vinstchanserna ökar rejält!

I Game of Thrones hittar du även en kvitt eller dubbelt- funktion som du kan välja att aktivera vid varje vinst och det kan ju vara kul att testa på, eller hur? Detta är en funktion som vi ser i vissa andra slots också, så det är kul att ta vara på den chansen när den dyker upp.

Spelets scatter kommer i form av järntronen och det är just freespins som det är mycket av i detta spel, så häng med nedan när vi berättar mer om det

Freespins i Game of Thrones

OM du får minst tre av spelets scatter (järntronen) så kickar du igång freespinsläget och här får du välja mellan olika uppsättningar av freespins. De olika husen representerar olika typer av freespins och det ser ut såhär:

 • Targaryen freespins: 18 freespins + en 2x multiplikator
 • Stark freespins: 14 freespins + en x3 multiplikator
 • Lannister freespins: 10 freespins + en x4 multiplikator
 • Baratheon freespins: 8 freespins + en x5 multiplikator
Fakta om Game of Thrones

 • Spelutvecklare: Microgaming
 • Lansering: 2015
 • Hjul / Rader / Vinstlinjer: 5 / 3 / 15
 • Lägsta insats: €0.15
 • Högsta insats: €15
 • Freespins: Ja
 • Bonusspel: Ja
 • Progressiv jackpott: Nej

Sammanfattning

Gillar du Game of Thrones så kommer du att gilla att spela denna slot för det är som att ta klivet in i det universumet, helt enkelt. Kul också att man kan välja freespins både utifrån sitt favorithus i berättelsen samt att man kan välja freespins efter vilken typ av spelare man är.

Post Comment