Bingo & Casino Nyheter

Trebarnsmamma i Jämtland har vunnit drygt 33 miljoner på Vera&John

Trebarnsmamma i Jämtland har vunnit drygt 33 miljoner på Vera&John

– Det är den största spelvinsten i den lilla byn som består av knappt 4000 människor och vi tycker att det är extra roligt när en så här stor vinst går till en mindre ort ute i landet. Vi har sett tidigare fall där vinnaren startat företag och verkligen bidragit till bygden, säger Niklas Andersson, Sverigechef för Vera&John.

Om Mia och hennes familj kommer göra något liknande återstår att se. Just nu försöker de bara smälta det som hänt. När Vera&John ringde för att bekräfta vinsten berättade Mia att vinsten inte kunde ha kommit mer lägligt.

”Det är en enorm lättnad”, säger Mia när hon berättar om planerna på att lösa lånen på huset, installera en ny centralvärmeanläggning och renovera huset.

Vad drömmer det svenska folket om?

Räknar man grovt på det kommer Mia och hennes man att ha ca 27 miljoner kvar att har roligt för när de uppfyllt sina närmaste drömmar. Så här svarar andra på frågan vad de skulle göra med pengarna om de vann:

– Lösa lånen på boendet.
– Säga upp mig och göra det jag tycker är roligt.
– Ge pengar till nära och kära.
– Renovera hemmet.
– Betala av studielånen.
– Köpa två nya bilar.
– Spara till barnen så de kan studera och köpa en egen bostad utan lån.
– Kosta på oss en resa varje vinter. Och varje sommar.

Delad glädje är dubbel glädje.
Det sägs att pengar i sig inte gör någon lycklig, men vi håller inte med. Möjligheterna pengar ger kan verkligen förändra ditt liv och göra dig lyckligare på riktigt. Forskning visar nämligen att det bästa sättet att uppleva bestående lycka, är genom att dela med sig av det man har till andra. Och det handlar inte bara om pengar. Utan om din tid, din kunskap och ditt engagemang för andra. Sen är det så klart lättare att vara generös med tid och pengar om du har ditt på det torra. Och det har verkligen Mia och hennes familj numera.

Hur går det till att ta emot drygt 33 miljoner?
I början på nästa vecka flygs Mia ner till Stockholm där hon möts upp av en limousine och körs till ett lyxhotell i city. Därefter får hon ta emot en gigantisk check med ett gigantiskt belopp. Kvällen avrundas med middag på Operabaren.