Slots

Level Multiplier hos Vera&John

Level Multiplier hos Vera&John

Det är dags för kemimagi! Hos Vera&John casino online kokas det ihop en hel del spektakulära spins. Under århundraden har alkemister försökt hitta nya vägar för att belönas med ära och rikedomar. Och nu är det din tur, Vera&John har hittat ett sätt att lyckas förvandla spins till guld, med lite extra hjälp från en Level Multiplier-funktion, en Wild Pattern-funktion och flera andra briljanta bonusbelöningar!

Vad får du om du slänger ihop en mix av hjälpande Wild-symboler med ett gäng multiplikatorer? Ett resultat av sensationella spins såklart! Det är exakt vad som finns till hands när du sätter igång den här mystiska sloten… Så sätt igång! Den första ingrediensen du behöver för att koka ihop supervinster är briljanta spellinjer. Och det här spelet har en pays both ways-funktion, så det spelar ingen roll om din vinstkombination börjar på vänster eller höger sida.

Klättra genom de olika nivåerna i detta spel och du kommer snart hitta nya positiva vägar till vinst. Varje nivå innehåller en Wild Pattern-funktion som hjälper dig att koka ihop grymma vinster. Varje gång en Wild-symbol landar på dina hjul sätter magin igång, och sprider fler Wild-symboler i form av nivåns Wild-mönster.

Ju fler vinster du kammar hem, ju närmare kommer du till att låsa upp nästa nivå. Varje spellinje-vinst markeras genom att fyrkanten bakom förvandlas till guld, fyll hela ditt hjul med guld för att nå nästa nivå.

När en nivå avslutas så aktiveras den fantastiska funktionen Level Multiplier! Håll ett öga på den röda mätaren till höger om hjulen, den stiger med slumpmässigt utvalda multiplikatorer genom nivån. Den vinst som slutligen gör alla dina hjul till guld och avslutar nivån kommer att multipliceras med Level Multiplier-funktionen!

Efter att Level Multiplier-funktionen kokat ihop stora vinster så finns det fortfarande fler roligheter att ta del av! Vid slutet av varje nivå får du välja om du vill ha chans till fler potentiella Wild-symboler eller fler multiplikatorer i nästa runda. Välj noga om du inte vill att dina vinster ska gå upp i rök! När nästa nivå väl startar har du chans att aktivera Random Bonus-funktionen. Och du kan vinna sex olika magiska vinster… Lycka till!

Testa Level Multiplier