NetEnt

Lost Relics

Lost Relics är ett av de nyaste spelsläppen från NetEnt och det lanserades för första gången året 2018. Slotten har snabbt blivit en favorit bland många spelare då den erbjuder ett händelserikt spel med bonusfunktioner som håller igång spelupplevelsen på ett underhållande sätt.

Som skattsökare är du ute efter historiska reliker och genom att få till rätt kombinationer på hjulen kan du kamma hem en hel del pengar till ditt bankkonto. Du får tillgång till cluster pays systemet, free spins, gömda skatter samt wilds som kan öka dina vinstchanser ytterligare.

Du kan trigga helt slumpvisa bonusspel i grundspelet vilket är något som skiljer denna slot från mängden, samt att det finns skattkistor att öppna för dig som har turen med dig. Desto mer du spelar, desto fler vinstmöjligheter har du, så vad väntar du på? Läs vidare nedan för mer information om denna unika och spännande spelautomat.

Jobba som skattsökare på fritiden

Lost Relics ger dig möjlighet att syssla med skattletande i samband med att du snurrar på hjulen i denna fantastiska spelautomat. Du spelar även i ett rutmönster istället för de sedvanliga snurrande hjulen och vinstlinjerna. Detta är en unik funktion som NetEnt är berömda för, samt att den erbjuder dig lite omväxling.

Grafik och ljud

Grafiken är i toppklass vilket inte kommer som en förvåning när det gäller NetEnt. Samma sak gäller musiken som på ett lugnande sätt vaggar in dig i spelets tema. Det är inte störande på något sätt och det passar väl in i skattjakten. Själva grafiken är högupplöst och det märks tydligt när du sätter igång och spelar. Detta är en klar fördel gentemot äldre slots som inte har en lika uppdaterad grafikmotor.

Specialfunktioner

I Lost Relics får du tillgång till bonusfunktioner direkt i grundspelet om du lyckas få till Extra Wilds, Extra Scatters eller guldmynt som kallas för Coin Win. I ett bonusläge får du även tillgång till en skattkista som kan ge dig tre olika nivåer av belöningar: liten, medel och stor. Du kan även få till en Coin Win när du spelar vilket ger dig en vinst på 3 till 30 gånger insatsen.

Vanliga funktioner

Tre scatter symboler ger dig tillgång till free spins läget där du får hela 10 free spins att njuta av. Wild symbolerna fungerar som jokrar och ersätter symboler på spelbrädan, förutom scatters förstås.

Inne i själva free spins läget har du möjlighet att hitta en gömd skattkista och desto fler klustrar från spelplanen som du får fram i detta läge, desto större chans har du att gräva fram kistan. När du hittar kistan återställs spelplanen och du kan försöka få fram en ytterligare skattkista.

Du vinner även pengar genom att få till flera av samma symbol på spelplanen och beroende på insatsnivån kan du vinna en hel del pengar även i grundspelet, utan att aktivera specialfunktionerna.

Snabba fakta om Lost Relics

 • Spelleverantör: NetEnt
 • Lansering: 2018
 • Hjul: 5
 • Rader: 5
 • Vinstlinjer: 25
 • Myntvärden: 0,01 – 2
 • Lägsta satsning: 2kr
 • Högsta satsning: 4000kr
 • Freespins: Ja
 • Progressiv jackpott: Nej
 • RTP: 96,3%

Sammanfattning

Lost Relics är ett unikt spelsläpp från spelutvecklaren NetEnt då den ger dig tillgång till slumpmässiga specialfunktioner direkt i grundspelet, samt vinstlinjer på hela spelplanen, alltså Cluster Pay systemet. Grafiken och ljudet håller högsta klass och med högupplöst grafik samt med ett lugnande och harmoniskt ljudspår i bakgrunden är detta en spelautomat som du inte får missa.

NetEnt har gjort det igen och skapat något alldeles unikt bland den stora massan av spel som finns tillgängliga på nätet idag.

Vi rekommenderar Lost Relics för alla som vill ha lite omväxling från vanliga snurrande hjul och vinstlinjer, men framförallt för dig som brinner för arkeologi eller skattjakter!