Yggdrasil

Möt den fantastiska gudinnan av Nirvana

Det sägs att när man uppnår Nirvana kommer man till en fridfull plats och finner ett lugn. Yggdrasils senaste spel kommer däremot få dig att sitta som på nålar, förbered dig på ett spännande äventyr. I Nirvana kommer du sättas på prov och du ska lyckas fånga tre gudinnor och de spelfunktioner de har med sig, om du har tur kanske dessa gudinnor belönar dig lite extra.

Fem hjul och 20 spellinjer är vad du ser när du börjar spela Nirvana men du kommer snabbt inse att det finns mycket mer spännande att uppleva genom detta spel. Vi tar det från början: Wild-symbolen hjälper dig på traven mot din storvinst och ersätter alla andra symboler förutom Free spin-symbolen. När du får två Free spin-symboler på din skärm får du ett extra snurr med en av gudinnorna, slumpen avgör vilken gudinnas kraft det blir. Det blir riktigt spännande när du får tre eller fler Free Spin-symboler och 10 gratisspel. Ditt öde ligger då i dina händer och du får chansen att välja mellan tre olika gratisspelslägen: Wild Seeds, Mega Reel eller Nudge Reels vad väljer du?

Wild Seeds gratisspelläge innebär att denna gudinna kommer ge dig 10 gratisspel, det som är speciellt med dessa gratisspel är att två till fyra wild-symboler adderas på hjulen. De ersätter självklart inte de free spin- och wild-symboler som redan existerar, de dyker upp som extrasymboler och ger dig garanterat större vinstmöjligheter.

Väljer du gudinnan av Mega Reel kommer även hon att fresta dig med det lilla extra i form av 10 gratisspel. I detta gratisspelläge kommer de tre hjulen i mitten att visa samma kombination av symboler varje gång du snurrar. Tänk om du prickar in den högst betalande symbolen eller till och med prickar in flera Wild-symboler? Möjligheterna är otroliga med Mega Reel!

Sist men inte minst har du gudinnan av Nudge Reels, även hon ger dig 10 gratisspel. När hjulen stannat och du har en vinst kommer ett av hjulen att hoppa upp eller ner ett steg för att förbättra din vinst. Hjulen kommer även att förflytta sig om det finns chans till att återaktivera ditt gratisspelläge.

Gillar gudinnorna dig och ger dig ytterligare tre eller fler free spins-symboler under dina gratisspel så kommer dina snurr ställas om så att du får 10 nya snurr samtidigt som du får välja en ny speleffekt. Det slutar inte där… om du får 4 eller 5 gratisspelsymboler får du en vinst på 1 000 eller 5 000 mynt extra, samtidigt som ditt gratisspelläge fortsätter eller återaktiveras.

Här har vi en snygg slot från härliga Yggdrasil och med slots från denna spelleverantör så vet man att det kommer att bli något alldeles extra! Det är alltid lika kul att öppna upp en slot som är tilltalande och som är rolig att spela och det är precis det vi bjuds på här!

Med denna slot levererar Yggdrasil verkligen och man får en härlig blandning av bra funktioner, snyggt tema och läckra symboler när man spela detta spel. Det kan ju knappast bli bättre, så följ med oss nedan för att ta reda på mer om dennas slot, så att du har stenkoll på vad du har framför dig!

Spelfakta

Nirvana från svenska Yggdrasil har 5 hjul och 3 rader och man spelar med 20 insatslinjer. Man kan satsa mellan €0.20 och upp till €40 per snurr, vilket innebär att man kan spela för både väldigt lite pengar och lite mer. Det är dock inga stora summor det handlar om i just denna slot, utan det är runt 400 SEK som är maxsatsningen per snurr.

Spelet har ingen progressiv jackpott, men man kan såklart vinna en bra slant ändå om man satsar smart, så det är bara att klura ut hur mycket man vill satsa och sedan är det bara att sätta igång!

Symboler och tema

Som man hör på namnet så är detta en slot som fokuserar på inre ro och att det är mystik och kunskap från öst som ligger till grund för temat i denna slot är svårt att missa. Allting känns lugnt och fridfullt både vad gäller musik och hur spelet ”rör sig” och det passar perfekt ihop med de spännande funktionerna i spelet!

Freespins i Nirvana

Denna slot bjuder in till freespins där man endast behöver 2 freespins-symboler för att aktivera ett freespinsläge och det tar vi såklart väldigt tacksamt emot! Man kan få fler freespins medan man spelar i freespinsläget, men det är ju in och för sig inget nytt, men det tål att nämnas ändå då det alltid är kul med så många freespins som möjligt!

Så här ser det ut gällande freespins i Nirvana:
• Mega Reel: medan du spelar i freespinsläget kan en symbol med en kvinna dyka upp på hjulen. Detta gör så att det skapas tre identiska hjul och det är naturligtvis något som bjuder in till stora vinstchanser!
• Wild Seeds: här tittar en annan kvinna in och bjuder på wilds som hamnar på random platser, vilket också det gör att du får lättare att vinna!
• Nudge Reels: då var det dags att presentera kvinna nummer tre som även hon hjälper till att skapa större vinstchanser genom att se till så att det hjul hon hamnar på hoppar ett steg upp eller ett steg ner. Även detta kan såklart ge bra med klirr i kassan!

Då det är så många trevliga freespins-funktioner i spelet så gör det verkligen ingenting att det saknas andra bonusfunktioner, utan detta är perfekt!

Spela Möt den fantastiska gudinnan av Nirvana på:
Casumo CasinoRoom iGame Kaboo Karl Maria Rizk Storspelare Svea

Sammanfattning

Med Nirvana så kommer du att ha en trevlig stund framför skärmen och passa på att testa både på dator, mobil och i surfplatta för att se efter vad du trivs bäst med!

Post Comment