Bingo & Casino Nyheter

Räkna ut ditt personliga odds inför Vasaloppet med Betsson

Räkna ut ditt personliga odds inför Vasaloppet med Betsson

Idag lanserar Betsson Vadaroddset.com, en digital generator som gör det möjligt att sätta odds på händelser i din vardag. Allt från hur vädret blir till dina personliga sportprestationer, även om du är inte är professionell idrottare. På ”Vad är oddset” kan du räkna ut din egen sluttid på bland annat helgens Vasalopp och årets Stockholm Marathon samt redan nu se vad oddsen är för fint midsommarväder i din hemregion.

Se alla typer av bonusar hos Betsson: Odds, Casisno, Poker och mycket mer.

”Vad är oddset” är en hemsida där spelbolaget Betsson gör det möjligt för privatpersoner att skapa odds utifrån händelser i deras vardag. Genom att kontakta Betsson kan de även ansöka om att göra dem spelbara för nära och kära, men även för allmänheten.

Vare sig du ska delta i helgens Vasalopp eller inte finns det nu möjlighet att ta reda på när och om du kommer i mål. ”Vad är oddset” baserar uträkningarna på kön, ålder och antal kilometer på skidor och i löpspåren. När det personliga oddset har räknats ut får användaren även se faktiska resultat från utvalda kända svenskar som har kommit i mål på liknande sluttider.

– Syftet med ”Vad är oddset” är att skapa en plats där man snabbt kan veta vad sannolikheten är för att olika saker ska hända i vardagen. Vi vill med generatorn även ge gemene man insyn i hur det går till när vi de facto räknar ut riktiga odds, säger Raúl Valencia López på Betsson.

I framtiden kommer Betsson att addera fler händelser där personliga odds kan räknas ut. Men redan idag uppmanas besökare att komma med förslag på andra aktiviteter som de önskar att få spelbara odds på.

Så sätter Betsson odds
Betssons odds bygger främst på informationsinsamling och sannolikhet. När det kommer till sport så tittar spelbolagets oddsexperter på exempelvis historik, aktuell form och mottagna spel. Spelas det mycket på en enskild kandidat så påverkar det oddsen.

När det kommer till politik ser Betsson även till exempel opinionsmätningar och vad som sägs i media. När odds sätts nöjesfenomen som Melodifestivalen undersöks bland annat antalet streamningar och låtarnas popularitet.

Post Comment