NetEnt

Sticky Bandits

I detta spel fokuserar spelutvecklaren Quickspin på tågrånare, närmare bestämt cowboys i vilda västern. Temat tar dig tillbaka i tiden då det rådde ett helt annat klimat och du gör på ett sätt en resa bakåt i tiden när du spelar på denna spelautomat. Spelet lanserades 15 Augusti 2017 och är en relativt ny slot, men som ändå har några år på nacken.

Njut av vilda västern temat

En av höjdpunkterna med Sticky Bandits är själva temat som tar oss till ett landskap i USA som påminner om Grand Canyon i mångt och mycket. Grafiskt är det väldigt snyggt och animationerna är både livliga och väldesignade, men det förvånar oss inte ett dugg med tanke på vem som har utvecklat spelet. Vid detta laget är Quickspin en av de bästa på marknaden när det gäller olika teman i videoslots.

Spelets funktioner

Quickspin kännetecknas av många free spins och bonuslägen, något som vi märker av även här. När du spelar Sticky Bandits får du ta del av en free spins bonus på 7 snurr när du väl aktiverar läget, något som sker när du får en bonussymbol på första hjulet, samt en wild på hjul 2-5.

Wild symbolen stannar kvar under hela omgången av free spins och skulle du få till fler wild symboler under tiden du snurrar gratis stannar även de kvar. De mest eftertraktade symbolerna är dock Massive Wild som kännetecknas av en bandit som täcker två av hjulen. En Massive Wild symbol ersätter alla andra symboler och agerar både som en bonussymbol och en wild symbol samtidigt. Ibland dyker även ett tåg upp på första hjulet vilket ger dig tillgång till bonusläget.

Eftersom att wild symbolerna stannar kvar på hjulen vid free spins läget kallas de för sticky wilds, något som även inspirerat spelets namn. Dina vinstchanser ökar även ytterligare med hjälp av denna spelfunktion.

Du hittar även vanliga symboler som A, K, Q, J samt en mystisk kvinna som dyker upp då och då. Det finns även en säck med guld och två symboler som representeras av dynamitfigurer.

Fördelar med Sticky Bandits

Något som utmärker denna spelautomat är möjligheten till höga satsningar, samt att bredden är stor. Du kan välja att satsa antingen 1,5 kronor per snurr, eller 900 kronor om du har is i magen. Det är givetvis även positivt att wild symbolerna stannar kvar på hjulen, samt att det finns många möjligheter till gratissnurr.

Alla wild symboler triggar även igång free spins läget vilket genererar många spelomgångar helt gratis, något de allra flesta spelare uppskattar.

Design och grafik

Grafiken är otroligt snygg och eftersom detta spel lanserades bara för några år sedan är de visuella effekterna fortfarande aktuella. Ljudet har även ett västerntema precis som grafiken och vi rekommenderar att du spelar detta spel med ljudet på för att verkligen komma in i den rätta känslan.

Fakta om Sticky Bandits slot

 • Spelutvecklare: Quickspin
 • Lansering: 15 augusti 2017
 • Hjul / Rader / Vinstlinjer: 5 / 5 / 30
 • Myntens värde: 0,01 – 2
 • Lägsta insats: 1,5kr
 • Högsta insats: 900kr
 • Freespins: Ja
 • Progressiv jackpott: Nej
 • RTP: 96.58%
 • Sammanfattning

  Sticky Bandits är ännu en succé från spelutvecklaren Quickspin. Den stora mängden free spins är alltid välkommet när det kommer till slots, samt att Massive Wild symbolerna agerar både som bonussymbol och wild. Detta spel har allt du kan önska dig av en spelautomat: låga till höga insatsnivåer, underhållande grafik, musik som passar temat, samt en hög RTP på hela 96,58 %. Vi rekommenderar att du ger spelet en chans, framförallt för att du enkelt sveps med i temat, men även för att du har stora möjligheter att vinna. Vi anser att detta spel är väl värt din tid och du kommer garanterat inte att bli besviken!

  Post Comment