Slots

Ny värld fullproppad med vinster från Vera & John

Ny värld fullproppad med vinster från Vera & John

Vi har nog alla någon gång fantiserat om att hitta en magisk lampa med en ande i som uppfyller våra önskningar. Det fantastiska gänget hos Pragmatic Play gör nu vår fantasi till verklighet med den strålande videosloten 3 Genie Wishes. Den här anden är staplad på alla fem hjul, och redo att uppfylla dina tre önskningar så fort du hittat tre magiska lampor…

Ditt äventyr börjar med en bakgrund av maffiga palats i skenet av den gyllene eftermiddagssolen, och förtrollande musik spelas samtidigt som du börjar din jakt på andens magiska lampa. Genie-symbolen är en Wild-symbol och ersätter alla andra symboler förutom Scatter-symbolen. Under huvudspelet staplas Genie-symbolen, och den kan dyka upp vart som helst på hjulen. Den magiska lampan är Scatter-symbol och den kan visa sig vart som helst på hjul ett, tre och fem i huvudspelet.

Så fort du lyckas få 3 lamp-symboler så tar magin över, och anden ger dig en av tre möjliga önskningar. Anden kommer att visa dig en skattkista, en gyllene urna och en säck med pengar. Du får sedan välja bland önskningarna som ger dig en av tre följande belöningar: antingen kan du få free spins med Raining Wild-symboler eller Sticky Wild-symboler. Eller så kan du få en mindre belöning direkt, då din totala insats multipliceras en gång. Eller så väljer du en omedelbar hög belöning som betalar ut mellan 10 till 500 gånger din totala insats!

Om anden ger dig free spins så kommer du att få en av två olika typer av free spins. Raining Wild-symboler ger dig tio free spins och under varje spin adderas Wild-symboler på slumpmässigt utvalda positioner, och tas bort när nästa free spin börjar. Sticky Wild-symboler ger dig sex free spins där Wild-symboler adderas slumpmässigt under varje spin, men här stannar de på sin plats under resterande tid av free spins-rundan.

3 Genie Wishes Nu!

Post Comment