Bingo & Casino Nyheter

Vera&Johns Megagaranti

Vera&Johns Megagaranti

Alla vet att Team Vera&John älskar en vinnare. Denna månad är vi på jakt efter fler vinnare med en gigantiskt hög med kontantvinster som bara väntar på att plockas. Någon lycklig kommer att vinna minst 1 000 000 kr på ett enda snurr under makalösa maj, och det är bara toppen på det isberg som är Vinstgarantin.

Det är dags att dra av startskottet för Megagarantin och hos Vera&John kokar det över av spänning! Varje dag har du chans att vinna minst 100 000 kr och månadsvinsten ligger på hela 1 000 000 kr i rena, kalla, frestande kontanter.

Dessutom finns det högvis med lojalitetsmynt att tjäna, plus en massa andra fantastiska vinster som du själv väljer… Kanske blir det något du tidigare bara har kunnat drömma om. Skäm bort dig själv med en resa till soligare breddgrader, eller varför inte hugga till med en smaskig shoppingrunda i Vera&John shopen. Du väljer.

Spana in detta:

Myntgaranti: Under de dagar Myntgarantin gäller så lovar vi att fem spelare kommer att kamma hem 10 000 lojalitetsmynt på en enda dag. Om det mot förmodan skulle vara så att ingen når upp till garantin (åh, hemska tanke) så utfaller garantin till de fem spelare som har fått högst poäng.

Önskegarantin: Det sägs att man kan önska sig något när en stjärna faller, vi vill hjälpa dig att göra dina önskningar till verklighet. Alla spelare har möjligheten att vinna lotter varje dag, sedan är man med och tävlar om en drömvinst man själv väljer. Värdet på drömvinsten kan vara på ända upp till 20 000 kr! Så kom igen nu allesammans, att förverkliga drömmar är vårt liv!

Vera&John letar efter storvinnare denna månad och vi hoppas du blir en av dem! Läs mer om Vera&Johns vinstgarantiprogram på www.verajohn.com och ta reda på hur du kan fylla plånboken med 100 000 kr extra.

Post Comment