Yggdrasil

Vikings Go Wild Video Slot

Det ultimata slaget mellan vikingar och sjöodjur har just satt igång och vi behöver din hjälp för att leda oss till seger. Yggdrasils Vikings Go Wild kommer få dig att sitta som på nålar när du krigar fram till dominans och stora vinster. Slå dig samman med ett gäng vilda Vikingar när de seglar över de förrädiska haven för att slakta de oförsonliga sjöodjuren.

Free Spins, Sticky Wilds och Skattkistor är bara ett smakprov av vad som väntar. Vässa ditt svärd, plocka fram din rustning och häng med.

Ditt äventyr sätter igång när du sätter segel med 5 slothjul och 25 vinstlinjer. Med Free Spins, Sticky Wilds och Wild Vikings är spänningen aldrig långt borta. Free Spins utlöses när 3 eller fler Free Spin-symboler visar sig varsomhelst på slothjulen. Om du får fram 5 Free Spin-symboler belönas du med hela 24 Free Spins! När fartyget gungar och slothjulen snurrar omvandlas alla Wild-symboler till Sticky Wilds under Free Spin-omgången.

Viking-symbolerna blir vilda när du spelar dina Free Spins och förbereder sig för fight. Mot slutet av Free Spin-rundan kommer alla Viking-symboler att ge sig på sjöodjuret. Om de tar sig segrande ut striden omvandlas de till Sticky Wilds under resten av dina Free Spins. Mer Wilds betyder mer vinster!

När du fortsätter din seglats är det högst troligt att du kommer att stöta på Skattkistan på det femte slothjulet. När kistan öppnar sig och visar sitt glittriga inre är det dags att plocka hem belöningen för allt slit med en av många möjliga skatter. Extraordinära mängder med mynt och Free Spins är några av många generösa vinster. Finn den svårfångade kistan under Free Spins-rundan så kan den dessutom trigga igång ett helt slothjul med Wilds som ger dig enorma vinster.


Post Comment